Over mij

Door Ilona Niessen

7 juni 2020

Mijn naam is Ilona Niessen. Op deze website plaats ik regelmatig financieel gerelateerde blogs. Gewoon om lezers van informatie te voorzien. Daarbij richt ik mij met name tot ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf (zzp'er, freelancer of (startende) ondernemer) en particulieren met een financiële interesse.

Ik ben eigenaar van Finna, een onderneming met iets waar ik goed in ben én echt leuk vind. Finna is een administrratiekantoor en ik ben actief als tekstschrijver!

Finna administratiekantoor

Finna is hét administratiekantoor in Nieuwegein voor het Midden en Klein Bedrijf. Of je nu werkzaam bent als zzp'er, freelancer of (startende) ondernemer, bij Finna ben je aan het juiste adres. Ik kan de volledige administratie verzorgen. Verspil niet langer kostbare tijd.

(Web)redactie

Het schrijven van teksten is mijn passie. Zo schrijf ik, naast op deze website, wekelijkse blogs op diverse andere websites en ben ik auteur van het boek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!'.

Mijn werkstijl

Ik ben een gedreven persoon, accuraat, analytisch en optimistisch. Mijn werkstijl is open, waarbij ik graag met anderen samenwerk. Ik heb een praktische instelling, kan mij goed inleven in de ander en weet snel tot de kern van de zaak door te dringen.

Meer weten...

Op zoek naar een goede boekhouder of tekstschrijver? Kijk voor alle informatie op www.finna.pro en maak vrijblijvend kennis!